İPhone Fotoğraf Önbelleğinizi Nasıl Görüntüleyebilirsiniz?

İPhone'unuzla iTunes aracılığıyla eşzamanlanan fotoğraflar genellikle aygıtınızda görüntülenmek üzere optimize edilmez, bu nedenle yeni fotoğrafları eşzamanladığınızda iPhone'unuzda görüntülenmek üzere optimize edilmiş görüntüler üreten bir dönüştürme işlemi gerçekleşir. Bu dosyalar bir fotoğraf önbellek klasöründe saklanır. Bu klasöre fotoğraf ekleyip sildikçe ve bunları iPhone'unuzla eşzamanladığınızda, kaldırılan fotoğrafların önbelleğe alınmış sürümleri sürücünüzde kalır ve bu da zaman içinde önemli miktarda yer kaplayabilir. İş bilgisayarınızda yer açmak için önbelleğe alınmış fotoğraf klasörünü silin. Fotoğrafları bir dahaki sefere senkronize ettiğinizde yeni bir klasör oluşturulacak ve yalnızca senkronize edilen fotoğrafların optimize edilmiş sürümlerini içerecektir.

1

İPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve ardından iTunes'u açın.

2

İPhone'unuza "Aygıtlar" başlığı altında tıklayın ve ardından program penceresinin sağ tarafındaki "Fotoğraflar" sekmesini seçin. İPhone Fotoğraflar uygulamanızla senkronize edilen klasörler görüntülenir. Fotoğraflar uygulamanızla senkronize edilmek üzere ayarlanmış bir klasör içindeki tüm alt klasörlerdeki fotoğraflara sahip olacaksınız veya seçilen klasörlerdeki fotoğraflar senkronize edilecektir. İPhone'unuzla eşzamanladığınız klasörlerin konumlarını yazın.

3

İTunes'u küçültün. İPhone ile eşzamanladığınız klasöre veya klasörlere gidin, ancak bu klasörlerin hiçbirini açmayın.

4

Aygıtınızla eşzamanlanmakta olan fotoğrafların önbelleğini görüntülemek için bu konumdaki "iPod Photo Cache" klasörüne çift tıklayın.