Facebook'u Bir Dönem İçin Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Facebook, sizi yapmanız gereken diğer şeylerden kolayca uzaklaştıran zaman alıcı bir hobi haline gelir. Neyse ki, sosyal ağ sitesi, hesabınızı bir süreliğine devre dışı bırakıp daha sonra geri dönmenizi kolaylaştırır. Facebook profilinizi devre dışı bıraktığınızda, profil, arkadaşlarınızın profillerinde bıraktığınız gönderilerle birlikte siteden hemen kaybolur. Profilinizi yeniden etkinleştirdikten sonra, duvar gönderileriniz ve profil resminiz dahil her şey bıraktığınız gibi geri yüklenir.

1

Facebook hesabınızda oturum açın ve herhangi bir Facebook sayfasının sağ üst köşesindeki aşağı oku tıklayın.

2

Açılan menüden "Hesap Ayarları" nı seçin.

3

Sayfanın sol tarafındaki "Güvenlik" bağlantısını tıklayın.

4

Güvenlik Ayarları menüsünün altındaki mavi "Hesabınızı devre dışı bırakın" bağlantısını tıklayın.

5

Listelenen seçeneklerden ayrılma nedeninizi seçin. Bu, hesabınızı devre dışı bırakmak için gereklidir. İsteğe bağlı olarak, verilen alanda daha fazla açıklama yapabilirsiniz. Hesabı devre dışı bırakmak için "Onayla" yı tıklayın.

6

Facebook hesabınızı gelecekte kullanıcı adınız ve şifrenizle Facebook'ta oturum açarak geri yükleyin.